Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Ara

Gelişmiş Arama

5595 Mesaj 980 Konu- Gönderen: 964 Üye - Son üye: alexagold
Kocaeli Üniversitesi [AGEK] ForumAlternatif YaşamKariyer ve Kişisel GelişimYURTDIŞI EĞİTİM FUARI
Sayfa: [1]   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: YURTDIŞI EĞİTİM FUARI  (Okunma Sayısı 384 defa)
marquess
Genel Moderatör

Karizma: 2

« : 08 Ekim 2008, 22:07:21 »

iLgiLenen arkadaşLar oLabiLir, orjinaL sitesinden detayLarıyLa yazayım dedim...Sitesine girip katıLmak istediğiniz şehre göre davetiye aLabiLirsiniz.
Benim öğrendiğim kadarıyLa fuar katıLımı ve seminerLeri ücretsiz.
Yurtdışı tecrübesi için özeLLikLe eğitime yöneLik oLan programLarı tavsiye ederim.

14. IEFT Yurtdışı Eğitim Fuarı başlıyor !...

Türkiye’de yapılmakta olan en kapsamlı yurtdışı eğitim organizasyonu olma özelliği taşıyan International Education Fairs of Turkey (IEFT), bu yıl 14. Yurtdışı Eğitim Fuarı’nı düzenliyor. 22 ülkeden 140’ün üzerinde üniversite, kolej, dil okulu ve lisenin yer aldığı 14. IEFT Yurtdışı Eğitim Fuarı; 12 Ekim Ankara Sheraton Otel, 14 Ekim İzmir Hilton Otel, 16 Ekim Bursa Kervansaray Otel, 18-19 Ekim İstanbul Hilton Otel'de düzenlenecektir.

14.IEFT Yurtdışı Eğim Fuarı’nda; lisans, yüksek lisans, doktora, dil okulları, yaz okulları, sertifika, diploma, staj, lise eğitimi, Au Pair, Work & Travel ve burslu eğitim konusunda üniversite ve kolej temsilcilerinden bilgi elde edilebilir, ücretsiz yurtdışı seminerlerine katılınabilir.

14.IEFT Yurtdışı Eğitim Fuarları yer ve tarihleri:                                             

12 Ekim 2008 / Ankara Sheraton Otel 12:00-18:00                                             

14 Ekim 2008 / İzmir- Hilton Otel 12:00–18:00

16 Ekim 2008 / Bursa - Kervansaray Termal  Otel 12:00–18:00                                             

18-19 Ekim 2008 / İstanbul  - Hilton Otel 12:00–18:00

Halka açık ve ücretsiz olan fuarlar, 12:00-18:00 saatleri arasında ziyaret edilebilir.

AyrıntıLı biLgi ve onLine rezervasyon için http://www.ieft.com.tr/

no es faciLe ser turco
volkany
İsmail Volkan
Genel Moderatör

« Yanıtla #1 : 09 Ekim 2008, 10:58:59 »

Ben gitim ücretsiz tamamen fuar Smiley Bu senede bursadakine gidebilirim

Tanrı insana iki tene yuvarlak organ vermiş. Başarı bunları ne oranda kullandığımıza bağlıdır...
marquess
Genel Moderatör

« Yanıtla #2 : 20 Ekim 2008, 22:17:13 »

bu seneki de verimLiydi, en azından yanLış biLdiğim şeyLer oLduğunu fark ettim.ve rekabeti gördüm(izdiham tadında bir fuardı) Tongue
yurtdışını seçenekLeriniz arasında tutmanızı tavsiye ederim, zihninizi açık tuttuğunuz sürece bir yerLerden fırsat doğabiLir.tabi ben eğitim konusunda konuşuyorum wat vb programLar, veya tatiL için değiL  Roll Eyes

no es faciLe ser turco
Sayfa: [1]   Yukarı git
Yazdır
Gitmek istediğiniz yer: